Hesabım
    "A Tale of Love and Darkness"tan İlk Fragman Yayınlandı!

    Natalie Portman’ın hem oynadığı hem de ilk yönetmenlik deneyimini yaşadığı A Tale of Love and Darkness”tan ilk fragman yayınlandı.

    Natalie Portman’ın ilk defa yönetmenlik deneyimi yaşadığı "A Tale of Love and Darkness"tan ilk uluslararası fragman yayınlandı. Gerçek bir hikayeden yola çıkan ve gazeteci yazar Amos Oz’un hayatının konu edildiği filmin oyuncu kadrosunda ise yine Natalie Portman yer alıyor. Portman’a eşlik edecek olan diğer oyuncular ise Makram Khoury ve Shira Haas.

    Filistin-İsrail savaşı arasında kalan avukat, yazar ve gazeteci olan Natalie Portman’ı Fania Oz karakteri ile izleyeceğimiz film İbranice olacak. Filmin konusu ise şöyle:

    Filistin'deki savaş sırasında kalabalık bir apartmanda kitaplarıyla iç içe bir şekilde büyüyen çocuk, 12 yaşına geldiğinde annesinin intiharıyla derinden sarsılır; bu trajedi hayatını değiştirmesine yol açar. İsmini değiştirir, İsrail'deki bir kibbutz bölgesine taşınır, zamanla yazarlık yapmaya ve aktif olarak ülkenin politik hayatında rol almaya başlar.

    16 Mayıs 2015’te Cannes Film Festivali’nde prömiyerini yapan filmin henüz vizyon tarihi belli değil

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top