Hesabım
    ABD Box Office'te N.W.A. Tom Cruise'u Yerinden Etti!

    ABD Box Office rakamları açıklandı!

    Bu haftasonunun ABD box office rakamları gösteriyor ki Hollywood aksiyonu biyografik rap belgeseline yenildi! Efsane grup N.W.A.'yi temel alan Straight Outta Compton filmi vizyona girdiği ilk haftada 56,1 milyon dolar  hasılat yaparak 1. sıraya yerleşti. Vizyondaki 3. haftasında box office liderliğini kaptıran Hollywood aksiyonu Görevimiz Tehlike 5 ise 17 milyon dolar hasılatla 2. sırada yer aldı. Listenin 3. sırasında ise yine ilk vizyon haftasını kutlayan bir yapım olarak Kod Adı U.N.C.L.E. yer aldı. 1960'lı yılların Soğuk Savaş döneminde geçen casusluk filmi geçtiiğimiz haftasonu 13,5 milyon dolar hasılat elde etti.

    Marvel'ın en başarısız yapımlarından biri olarak öne çıkan Fantastik Dörtlü filmi 8 milyon dolar haftasonu hasılatı ile 4. sırada yer alırken, vizyondaki 2. haftasını geride bırakan gerilim fimi Geçmişten Gelen ise yıldızlı kadrosuyla 5. sıraya yerleşerek 6,5 milyon dolar elde etti. Vizyondaki 5. haftasında %30.3 düşüş yaşayan Paul Rudd'un başrolünü üstlendiği Marvel yapımı Ant-Man, bu haftasonu 5,5 milyon dolar hasılat elde ederek 6. sırada yer aldı. Sevilen Marvel kahramanını ise 5,3 milyon dolar hasılatla 7. sıradaki komedi filmi Tatil Zamanı takip etti.

    Listenin devamında ise 5,2 milyon dolar hasılat ile 8. sırada yer alan, vizyondaki 6. haftasını kutlayan animasyon filmi Minyonlar, daha vizyondaki 2. haftasında %30.9 düşüş yaşayarak 9. sıraya gerileyip 4,5 milyon dolar elde eden komedi-drama filmi Sıradışı Anne ve son sırada da 3,8 milyon dolar ile başrollerini Amy SchumerBill Hader ve Brie Larson'ın paylaştığı komedi yapımı Trainwreck yer alıyor.

    ABD gişe verileri için tıklayın! 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top