Hesabım
    "Robinson Crusoe & Cuma" Filminin Vizyon Afişi ve İlk Tam Fragmanı Yayınlandı!

    Gürcan Yurt'un çizgilerinden sinema perdesine geçen maceranın fragmanı ve afişi geçtiğimiz hafta sonu çıktı!

    Çizgiroman takipçilerinin 17 yıldır mizah dergilerinden tanıdığı “Robinson Crusoe ve Cuma” çizgi roman serisinin sinema filmi olan Robinson Crusoe ve Cuma vizyon için geri sayarken, filmin vizyon afişive fragmanı da sosyal medya üzerinden internet basınına servis edildi. 

    Yapımcılığını Film Bahçesi’nin üstlendiği sinema filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Gürcan Yurt kimselere bırakmazken de Robinson Crusoe karakterini ise oyunculuğun deneyimli ismi Serhat Mustafa Kılıç canlandırıyor. Crusoe'nin adadaki yoldaşı Cuma karakterinde ise John Nyambi'yi seyredeceğiz. Filmin kadrosunda yer alan sürpriz isimlerse Beyti EnginDamla DebreEbru Yücel, Devin Özgür Çınar, Emre Karayel, Hakan Bulut ve Ömer Ceylan

    Issız adaya düşüşünün 15. yılını kutlayan Robinson Crusoe ve Cuma'nın yalnızlığı ve sıkıntıları tavana vurmuşken, ada sahiline yanaşan bir gemi tüm rutinlerini bozar! Viktor ismindeki bu yabancı gemisine doldurduğu hayvanlarla ve biri evlatlık diğeri öz iki kızıyla, yozlaşan dünyadan kaçmak için ikilinin adasını seçer! Robinson ve Cuma konuklarını seve seve adaya kabul ederken, tek düze hayatları da oldukça renklenecektir! 

    Çizgi roman takipçileri açısından efsaneleşen öykülerden biri olan Robinson Crusoe ve Cuma bugüne kadar 8 kitap halinde basılıp 100 binin üzerin satış rakamına ulaşmıştı.

    Mekanları, kostümleri ve hikayesi ile çizgi romanlardaki atmosferi birebir sinemaya aktarmayı hedefleyen film 4 Eylül 2015'e sinemalarda! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top