Hesabım
    “Grinin Elli Tonu” Devam Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

    "Saplantı", "Dava", "Kusursuz Yabancı" gibi filmlerle tanıdığımız James Foley, "Grinin Elli Tonu"nun devam filmi için kolları sıvıyor.

    E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan "Grinin Elli Tonu", tüm dünyada büyük tartışmalara neden olmuş ve birçok ülkede de yasaklanmıştı. Yapım aşamasında beklenti çıtasını bir hayli yükselten film, derinliği olmayan karakterler ve yüzeysel sinema diliyle birçok film eleştirmeninden geçer not alamamıştı.

    Dünya çapındaki sitelerin puanlamasına bakarak sinemaseverlerin nabzını ölçtüğümüzde ise filmin vehametinin yeniden ortaya çıktığını görebiliyoruz.Filmin bu denli yere çakılmasında, oturtamadığı sinema dili ve yüzeysel kalan karakterlerin etkisi kuşkusuz yadsınamaz,

    Universal yapım şirketi, henüz iki uzun metraj filmi olan kadın yönetmen Sam Taylor Johnson ile yollarını ayırıyor ve ikinci filmi, James Foley’in ellerine teslim ediyor. Deadline’ın haberine göre son zamanlarda daha çok yer aldığı dizi projeleriyle tanıdığımız ve "House of Cards"ın on iki bölümünün, "Wayward Pines’ın ise bir bölümünün yönetmenliğini yapan James Foley, "Grinin Elli Tonu 2" (Fifty Shades Darker) için kolları sıvıyor. Hatta öyle ki Universal’ın, serinin üçüncü filmini de James Foley’e teslim edeceği söylentileri ortalıkta dolanmakta.

    Başrollerinde yeniden Dakota Johnson ve Jamie Dornan'ı izleyeceğimiz "Grinin Elli Tonu 2"nin 10 Şubat 2017’de vizyonda olması bekleniyor.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top