Hesabım
    Yerli Box Office'te Ajanların Egemenliği!

    Yerli Box Office rakamları açıklandı!

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye box office sonuçları 21-23 Ağustos haftasonunun Türkiye box office rakamlarını ortaya koydu. Açıklanan verilere göre bu haftanın galibi açık ara farkla Rupert Friend'in başrolünü üstlendiği aksiyon yapımı Hitman Ajan 47 oldu. İlk haftasında 51.274 seyirciye ulaşan yapımı ise 43.939 seyirci ile yerli box office'in birinciliği kaptıran eski galibi Görevimiz Tehlike 5 izledi. Listenin 3. sırasında ise yine vizyondaki ilk haftasını kutlayan bir yapım olan Adam Sandler'lı komedi filmi Pixels yer aldı.

    Marvel'ın hayal kırıklığı yaratan filmi Fantastik Dörtlü 3. haftasında 36.905 seyirci çekerek 4. sıraya gerilerken, yerli korku filmleri atağından faydalanan Üç Harfliler 2: Hablis 27.232 seiyrci rakamı ile 5. sırada yer aldı. 6. sırada yer alan, küçük kızların sevgilisi Barbie'nin yeni maceralarını anlatan ve vizyondaki 2. haftasında 22.307 seyirciye ulaşan animasyon yapımı Barbie Prenses ve Rock Star'ı ise 15.056 bilet sayısı ile henüz vizyondaki ilk haftasını geride bırakan eğlenceli animasyon filmi Minik Kuş izledi.

    Listenin 8. sırasında ise vizyondaki ilk haftasında 12.946 bilet sayısıyla korku yapımı Lanet 2 yer aldı. Beğenilen serinin devam filmini takiben 9.331 seyirci rakamı ile 8. sırada yer alan yerli komedi yapımı Merdiven Baba'yı ise Jake Gyllenhaal ve Rachel McAdams'ın başrollerini paylaştığı yıldızlı kadrosuyla Son Şans takip etti.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top