Hesabım
    Dabbe 6 İçin Geri Sayım!

    Merakla beklenen korku yapımı seyircileriyle buluşmak için gün sayıyor!

    Yerli korku denilince akıllara gelen ilk isimlerden biri olan Hasan Karacadağ'ın sevilen korku serisi Dabbe'nin son filmi 11 Eylül'de seyircilerle buluşuyor.

    Dabbe 6'nın çekimleri yönetmenin büyük şehirlerde betonlaşmanın fazla olması nedeniyle film çekimi için küçük ve otantik yerler istemesi sebebiyle Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Mahallesi’nde bulunan Osman Hamdi Bey Konağı’nda gerçekleşti. Film hakkında açıklamalarda bulunan yönetmen Karacadağ,"Dabbe 6’da en tehlikeli, yaklaşmayın, uzak durun denilen Cuhenna cin kabilesi isimli bir kabilesini işliyoruz. Özellikle bu kabile büyü konusunda büyücülere yardımcı olan tehlikeli bir kabiledir. En vahşisi bunlardır ve insanlardan en çok nefret edenler bunlardır. Bu film, Cuhenna cin kabilesi ve bir ailenin dramını harmanlayarak insan kötülüğü ve şeytan kötülüğünü karşılaştıran bir film. Film, insan mı kötü, şeytan mı kötü sorusunu soruyor. Çünkü biz şeytana en kötü diyoruz ama insanın en kötüsü acaba şeytandan daha ileri bir noktaya gidebilir mi, bilmiyoruz" diye konuştu.

    Başrollerini Sema ŞimşekFehmi Karaarslan ve Volkan Ünal'ın üstlendiği yapım en tehlikeli cin kabilesi olarak kabul edilen Cuhenna kabilesi beyazperdeye aktarıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top