Hesabım
    Yerli Box Office'in Yıldızı Minyonlar Oldu!

    Türkiye box office rakamları açıklandı!

    boxofficeturkiye.com'un Türkiye 04-06 Eylül haftasonu box office sonuçları bu hafta yerli seyircinin vizyona yeni giren filmleri tercih ettiğini ortaya koydu. İlk 3 filmin vizyondaki ilk haftasını kutladığı listede ilk sırayı açık ara farkla Minyonlar aldı. Çılgın Hırsız serisi ile tanıştığımız küçük, sarı minyonların bağımsız macerası geçtiğimiz haftasonu 198.953 seyirci tarafından izlendi. Listenin 2. sırasında ise Jason Statham'sız ilk Transporter filmi olan Taşıyıcı: Son Hız yer aldı. 52.203 kişinin seyrettiği aksiyon yapımı, Minyonlar'ın çeyreği oranında seyirciye ulaştı. Listenin 3. sırasında ise çizgiseverlerin tanıdık kahramanları Robinson Crusoe ve Cuma yer aldı. Yerli yapım komedi filmi 23.357 seyirci tarafından izlendi.

    Listenin 4. sırasında 20.253 seyirci ile vizyondaki 2. haftasını geride bırakan hit televizyon dizisi uyarlaması Kod Adı U.N.C.L.E. var. 60'lı yıllarda geçen casusluk filmini ise 5. sırada yer alan yerli yapım romantik komedi En Güzeli takip etti. Cem Kılıç, Erkan Can ve Mehmet Özgür'ün başrollerini üstlendiği yapım geçtiğimiz haftasonu 16.889 kişi tarafından izlendi. Eğlenceli oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan komedi yapımın ardından ise bir diğer Hollywood aksiyon yapımı Hitman Ajan 47 yer aldı. 3. haftasında 15.987 seyirciye ulaşan Rupert Friend başrollü yapımı ise Tom Cruise'un sevilen Ethan Hunt karakteriyle beyazperdeye geri döndüğü yapım Görevimiz Tehlike 5 takip etti. 7. sıradaki yapım 6. haftasında 12.432 bilet rakamına ulaştı.

    Listenin 8. sırasında Hollywood aksiyon-gerilim filmi olan Kaçış Yok yer aldı. Başrollerini Owen Wilson ve Pierce Brosnan'ın paylaştığı yapım vizyondaki 2. haftasında 9.856 seyirci toplarken yıldız kadrolu yapımı 9.169 seyirci ile Adam Sandler'lı komedi filmi Pixels takip etti. Listenin en sonunda ise 7.553 seyirci ile yerli korku yapımı Üç Harfliler 2: Hablis yer aldı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top