Hesabım
    Steve Wozniak, Steve Jobs'tan Memnun!

    Steve Wozniak vizyona girmek için gün sayan film hakkında, "Gerçekten Steve'i izliyormuş gibi hissettim" dedi.

    Steve Wozniak 2012 yapımı Ashton Kutcher'lı Jobs yapımından memnun kalmamış olsa da, bu seferki Michael Fassbender'lı Steve Jobs biyografik yapımından bir hayli etkilendi.

    Oscar aday adayı olarak görülen Fassbender başrollü Steve Jobs filmi hakkında Deadline'a açıklamalarda bulunan Wozniak, Telluride Film Festivali'nde ham görüntüleri izlediğini ve çok memnun kaldığını belirtti. "Sanki Steve'i (Jobs) ve diğerlerini yeniden görüyormuşum gibi hissettim" diyen Apple kurucusu Fassbender'ın oyunculuğunun da çok güçlü olduğuna değindi. Wozniak, "Oyuncular bir yana, yönetmen Danny Boyle ve senarist Aaron Sorkin'e her şeyi bu kadar doğru yansıttıkları için tebriklerimi sunuyorum" dedi. 

     Steve Jobs'ın yönetmenliğini 127 Saat ve Milyoner filmleriyle beğeni toplayan Oscarlı yönetmen Danny Boyle üstleniyor. Diğer bir teknoloji bağlantılı deha Mark Zuckerberg'in hayatının anlatıldığı Sosyal Ağ filminin senaristi Aaron Sorkin'in senaryoyu üstlendiği yapımın başrolünde ise Oscar adayı Michael Fassbender ve Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet yer alıyor. Yardımsever, bilge, basit yaşayan ve zeki Steve Jobs imajının işlendiği yapım 30 Ekim'de ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top