Hesabım
    22. Altın Koza Film Festivali, Yasta!

    22. Altın Koza Film Festivali, ülkemizin içinde bulunduğu terör atmosferi nedeniyle fillen iptal edilme noktasına geldi...

    Bu yıl 14 – 20 Eylül 2015 tarihleri arasında 22’ncisi düzenlenmesi planlanan ve Beyazperde.com'un Online Medya Sponsoru olarak yer alması için hazırlıklarını sürdürdüğü Uluslararası Altın Koza Film Festivali dün alınan son bir kararla fiilen iptal edilme noktasına geldi. Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, hazırlıklar tüm hızıyla sürerken ardarda yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri festival coşkusuna gölge düşürdü. Adana ile bütünleşen Uluslararası Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılması planlanan geleneksel açılış ve kapanış törenlerini, konserler, film gösterimleri, yarışma filmleri, galalar ve diger etkinlikler ülkede yaşanan acı günler nedeniyle iptal edildi.

    Bu yıl Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde sadece yarışmalı bölümlerin jüri üyelerinin değerlendirmeleri gerçekleştirileceği ve sonuçların basın yoluyla ilan edileceği açıklandı. 

    Festival, sosyal medya hesaplarındaki resmi görsellerini de siyaha büründürerek ulusal acıya katıldığını gösterdi. 

    Festivale dair önemli gelişmeleri Beyazperde.com'dan takip edebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top