Hesabım
    Tom Cruise, "Luna Park" ile Geliyor!

    Variety'nin haberine göre ünlü oyuncu Tom Cruise, Doug Liman'ın yöneteceği ve Paramount'un yapımcılığında çekilecek olan "Luna Park" ın başrolünde yer alabilir.

    "Yarının Sınırında" filminde Doug Liman ile birlikte çalışan Tom Cruise, Liman’ın yıllardır düşündüğü ve gelişim aşamasında olan filmi "Luna Park"ın başrolünde oynayabilir. Variety’nin haberine göre Liman ve Cruise yeni bilimkurgu "Luna Park" filmi için birlikte çalışacaklar. Henüz filizlenme aşamasında olan projenin zamanla nereye doğru yol alacağı şimdilik bir muamma. 

    Aslında bu proje Doug Liman için yeni sayılmıyor. 2011 yılından beri Liman’ın çekmeyi düşündüğü film, 100 milyon doları aşan bütçesi nedeniyle iptal edilmişti. Tom Cruise’un projede yer alması dahilinde Paramont’un projenin arkasında durması bekleniyor. Çünkü Liman ve Cruise ikilisi Yarıın Sınırında filmiyle dünya çapında 350 milyon dolardan fazla gişe hasılatı yakalamıştı. Önümüzdeki sene vizyonda olması beklenen "Mena" filminden ise beklentiler bir hayli yüksek. 

    Proje hakkındaki tek kafa karıştıran konu ise Tom Cruise’un takvim sıkıntısı olarak gösteriliyor. Önümüzdeki yıl "Görevimiz Tehlike"nin devam filminde, "Jack Reacher 2" ve "Top Gun 2" de yer alması beklenen Cruise’un, bu proje için uygun zamanı yaratıp yaratamayacağı şimdilik belirsiz gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top