Hesabım
    Spectre'dan Yeni Haberler!

    Son Bond filmi hakkında oyuncuları neler dedi?

    Bond serisinin merakla beklenen son filmi Spectre'dan yeni haberler var. Filmin oyuncuları rolleri hakkında açıklamalarda bulundu.

    Yeni filmin Bond kızı Léa Seydoux filmde canlandırdığı, Bond'un eski düşmanı Mr White'ın kızı Madeleine Swann rolüyle ilgili olarak Mail on Sunday'e konuştu. Güzel oyuncunun gerek keskin hatlı yüzü, gerekse güçlü imajı sebebiyle farklı bir Bond kızı olacağı zaten tahmin ediliyordu. Swann'ın ünlü MI6 ajanının dengi bir karakter olduğunu belirten Fransız oyuncu, "Canlandırdığım karakter asi ruhlu bir kadın. Bond'un onu kurtarmasını bekleyen ya da buna ihtiyacı olan biri değil. Madeleine Bond'un dengi bir karakter. Bu da normalde Bond filmlerinden bekleyeceğiniz bir şey değil. Bu çok daha derinlikli, komplike ve güçlü bir ilişki" diye belirtti.

    Filmin bir diğer Bond kızı olan emektar oyuncu Monica Belluci ise The Guardian'a verdiği röportajda yaşça en büyük Bond kızı olmaktan büyük heyecan duyduğunu belirterek kendisinin Bond kızı değil, Bond kadını olduğunu söyledi.

    Son açıklamaları sebebiyle ünlü ajan 007'yi canlandıracağı son filmin Spectre olduğu iddialarına cevap veren Daniel Craig ise fiziksel yeterliliği elverdiği sürece rolü canlandırmaya devam etmek istediğini açıkladı. Spectre'dan sonra 1 filmlik daha sözleşmesi bulunan Craig, rolden ayrılacağı iddiaları konusunda Event'e açıklama yaparak, "Rol benim için giderek kolaylaşıyor çünkü zorlu sahneleri daha az canlandırıyorum. Bir sürü iyi dublörüm var. Bu rol için ölümüne çalıştım ve giderek zor sahneler geliyor. Ama hayat da zor bir şey. Fiziksel olarak yeterli olduğum sürece devam edeceğim. 1 filmlik daha kontratım var tahminler yürütmüyorum" diye konuştu.

    Son Bond filmi Spectre 6 Kasım 2015'de vizyona girecek.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top