Hesabım
    Robert De Niro ve Martin Scorsese Tekrar Bir Arada!

    Robert De Niro, gelecek yıl hayata geçirilecek olan The Irishman filminde Martin Scorsese ile birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

    Beyazperdenin yaşayan efsane aktörü Robert De Niro, uzun zamandır neredeyse her türlü film projesini kabul ederek olgunluk dönemini bir hayli dolu dizgin geçiriyor. İki kez Oscar ödülü kazanan oyuncu, son filmi Stajyer’de Anne Hatheway ile başrolleri paylaşıyor. Robert De Niro, Digitalspy’a Stajyer filmi üzerine röportaj verirken bir yandan da yeni projelerinden bahsetti. Robert De Niro verdiği röportajda önümüzdeki yıl dünyaca ünlü yönetmen Martin Scorsese ile Charles Brandt’ın "I Heard You Painting Houses" kitabından uyarlanacak olan The Irishman filminde birlikte çalışacaklarını dile getirdi.

    İkili, ilk olarak 1973 yapımı Mean Streets filminde birlikte çalışmış ve bu filmle Robert De Niro, çeşitli festivallerden en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştı. Sonrasında birlikteliklerine Taksi Şoförü ile devam eden ikili, bu filmle de çok büyük ses getirmiş ve Robert De Niro’yu kariyerinin zirvesine taşımıştı.

    New York New York, Kızgın Boğa, King of Comedy, Sıkı Dostlar, Korku Burnu, Casino filmlerinde biraraya gelen efsanevi ikili, tam 21 yıl sonra tekrar biraraya geliyor. Önümüzdeki yıl The Irishman filmiyle tekrar aynı projede yer alacak olan efsane ikiliye Al Pacino da eşlik edebilir. Henüz söylenti aşamasında olsa da yine Robert De Niro, Martin Scorsese ve Al Pacino üçlüsü tüm sinemaseverleri heyecanlandırmaya yeter de artıyor bile.

    Robert De Niro’nun son filmi Stajyer ise 25 Eylül’de vizyondaki yerini almıştı.

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top