Hesabım
    Daniel Craig'in Bond ile Kafası Karışık!

    007 serisinin şu anki Bond'u Daniel Craig'in rolle ilgili verdiği demeçler kafa karıştırıyor!

    Yıllardır devam etmekte olan İngiliz ajanının maceraları bu sefer kafa karışıklığına sebep oldu. MI6 ajanı James Bond'u canlandıran son isim Daniel Craig'in rolden ayrıldığı zaman kimin rolü üstleneceği sorusu basın gündemini oldukça meşgul etse de, Craig'in yaptığı çakışan açıklamalar da dikkatlerden kaçmadı.

    Role dair her hafta başka bir açıklama ile ortaya çıkan Craig'in rolü bağrına basmak ve ondan nefret etmek gibi ilginç bir ikilemin içinde olduğu görülüyor. Bond serisinin 2006 yapımı Casino Royale filminden beri 4 kez ünlü İngiliz ajanını canlandırmış olan ünlü oyuncu Craig ilk olarak Total Film'e verdiği röportajda konuşarak "10 yıl önce bana Bond serisinin nerede bitmesini istediğimi sorsaydınız burada bitmesini istediğimi söylerdim" diyen oyuncu, "Daha mutlu olamayacağım bir noktadayım" diye belirtmişti. Ayrılık sinyalleri vermesiyle beraber yeni Bond'un kim olacağı sorusu da daha fazla yankı bulmaya başladı.

    Son açıklamaları sebebiyle ünlü ajan 007'yi canlandıracağı son filmin Spectre olduğu iddiaları dolaşmaya başlayınca cevap veren Daniel Craig ise fiziksel yeterliliği elverdiği sürece rolü canlandırmaya devam etmek istediğini açıklamış ve Event'e açıklama yaparak, "Rol benim için giderek kolaylaşıyor çünkü zorlu sahneleri daha az canlandırıyorum. Bir sürü iyi dublörüm var. Bu rol için ölümüne çalıştım ve giderek zor sahneler geliyor. Ama hayat da zor bir şey. Fiziksel olarak yeterli olduğum sürece devam edeceğim. 1 filmlik daha kontratım var tahminler yürütmüyorum" diye konuşmuştu. (Hollywood.com ; news.com)

    Son olarak Time Out'a konuşan ünlü oyuncu rolü yeniden canlandırmaktansa bileklerini kesmeyi tercih edeceğini söyledi. Yeni bir Bond filmi yapmayı düşünüp düşünülmedi sorusuna, "Hayır bunun yerine bileklerimi kesmeyi tercih ederim. Şu an ya da herhangi bir zaman için bunu düşünmüyorum. Artık bunu geride bırakmak istiyorum" diye konuştu. Bond serisinin komple bırakmayı düşünüp düşünmediği sorusuna ise "Bu konuda düşünmedim, bilemiyorum. Ama en azından 1-2 seneliğine Bond filmi istemiyorum. İleride ne olacağını bilmiyorum. Eğer bir film daha yaparsam bu sadece para için olur" diyen Craig, kendisinden sonra kimin Bond olacağına dair düşünceleri sorulduğunda ise, "Bakın gerçekten umrumda değil. Onlara bol şans" diye konuştu.

    Son Bond filmi Spectre ile 6 Kasım 2015'de seyirci karşısına çıkacak olan Daniel Craig'in kafa karışıklığı daha sürecek mi göreceğiz. Şu ana dek bildiğimiz şey ise 1 filmlik daha sözleşmesi olduğu, o filmde yer alıp almayacağı ise soru işareti...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Spectre Daniel Craig ve Sam Mendes'li Son Bond Filmi mi Olacak?
    • Hugh Jackman'dan Bond Olur Mu?
    • Tom Hardy'den Bond Olur mu?
    • Yeni James Bond Olabilecek 20 İsim!
    • Daniel Craig’le Bond Serisine Devam mı?
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top