Hesabım
    Johnny Depp Oscar İstemiyor!

    Hollywood'un ünlü oyuncusu Johnny Depp Oscar ödülü almak gibi bir isteği olmadığını açıkladı.

    Hollywood'a damgasını vuran 'altın çocuk' Johnny Depp şu aralar yeni filmi Kara Düzen ile beğeni toplamaya devam ediyor. Oscar aday adayları arasında bulunan yapımın başrol oyuncusu ödül konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Son 10 yılda 3 kere Oscar adaylığı kazanan ancak ödülün sahibi olamayan ünlü oyuncu,  BBC Newsbeat'e verdiği röportajda Oscar kazanmak gibi bir isteği olmadığını söyleyerek basın camiasına bomba gibi düştü. "Asla Oscar kazanmak istemiyorum. Bu konuda konuşmak istemiyorum. Bana 2-3 kere adaylık verdiler. Bol bol adaylığım var" dedi. Son filmi Kara Düzen'deki performansıyla eski başarısına geri dönüş yaptığı açıklamalarına da tepki gösteren Depp, "Neyden geri döndüm, ölümden mi? Diğer filmlerimde yaptıklarımdan farklı bir şey yapmadım" dedi.

    Bu açıklamalar Depp'in sektörde geçirdiği uzun yılların getirdiği tatminin mi yoksa Oscar adaylığı için düşündüğü bir ters psikolojinin mi ürünüdür bilinmez, ancak ünlü oyuncunun beyazperdede sık gördüğümüz yüzlerden biri olmaya devam edeceği şüphe götürmez.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top