Hesabım
    Rebecca Ferguson, Michael Fassbender İle The Snowman’de!

    Rebecca Ferguson, Michael Fassbender'in başrolünü üstleneceği The Snowman'in kadrosuna dahil edildi.

    2011 yılına döndüğümüz vakit Martin Scorsese'nin yönetmenlik koltuğunda oturacağı haberleri yapılan The Snowman filmi, bilindiği üzere Tomas Alfredson'a emanet edilmişti. Genellikle televizyon için filmler üreten yönetmen, geçtiğimiz yıllarda çektiği iki filmle adından oldukça söz ettirmişti. 2008 yılında Gir Kanıma, 2011 yılında ise Köstebek ile birçok ödül toplayan İsveçli yönetmen, son filmi The Snowman ile yine oldukça iddialı. Oyuncu kadrosunda son günlerin oldukça popüler ve yetenekli oyuncularından biri olarak kabul gören Michael Fassbender'ı bulunduran yönetmen, şimdi de kadın oyuncu için kolları sıvamış durumda.

    Herkül: Özgürlük Savaşçısı ve Görevimiz Tehlike 5 gibi filmlerde boy gösteren İsveç doğumlu Rebecca Ferguson, şimdilik The Snowman'in oyuncu kadrosuna dahil olan son isim oldu.

    Jo Nesbo'nun çok satanlar kitabı The Snowman'den uyarlanacak olan filmin çekimlerinin Ocak ayında başlaması planlanıyor. Senaryosunu Alfredson'ın kaleme aldığı film, Oslo'da yaşanan seri cinayetleri konu ediniyor. Cinayetler sonunda 'kardan adam' imzalı esrarengiz mektuplarsa işleri iyiden iyiye daha da karıştırıyor.

    2016'da çekimleri bitmesi beklenen filmin henüz vizyon tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top