Hesabım
    Christian Bale ve Brad Pitt'li The Big Short’tan Yeni Poster!

    Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ve Brad Pitt gibi dev isimlerin birarada kadrosunda yer aldığı The Big Short’tan yeni poster yayınlandı.

    Yedek Polisler, Anchorman gibi filmlerle tanıdığımız Adam Mckay, kadrosunda barındırdığı dev isimlerle oldukça merak uyandıran son filmi The Big Short ile sinemaseverlerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

    Michael Lewis’in çok satan kitabına ve gerçek bir hikayeye dayanan The Big Short'un konusu ise  sektör dışından dört kişinin büyük bankaların, medyanın ve hükümetin görmekten kaçındığı şeyi, ekonominin küresel çöküşünü gördüğünde akıllarına bir fikir gelmesine odaklanıyor. Bu dört kişinin cesur yatırımları ise onları her şeyi ve herkesi sorgulamalarının gerektiği modern bankacılığın karanlık, hassas noktasına götürecek.

    Kadrosunda barındırdığı Brad Pitt, Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling ile daha şimdiden merakları zirveye taşıyan yapımdan yeni bir poster yayınlandı. Bu dört ünlü aktörün yanısıra Finn Wittrock, Selena Gomez, Karen Gillan gibi isimleri de izleme şansına erişeceğimiz yapım 8 Ocak 2016’da seyircisiyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top