Hesabım
    Riskli İşler

    Spielberg neler planlıyor?

    Steven Spielberg yeni filmi Münih'le ilgili basına konuşmama kararı aldı. The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre usta yönetmen filminin reklamının da yapılmasını istemiyor.

    Dreamworks yaptığı açıklamada Spielberg isminin zaten reklama ihtiyacı olmadığını vurguladı. ''Steven Spielberg'ün bir yönetmen olarak sadece ismi bile yeterlidir'' diyen stüdyo yetkililerinden Terry Press,

    ''Münih'in reklama ihtiyacı yok çünkü zaten herkesin bildiği bir hikaye. Perdede de tarihte ne olmuşsa onu izleyeceksiniz. Bazen sessizlik herkesin konuşabileceğinden daha yükse konuşur'' dedi.

    Filmin yapımcılarından Marvin Levy ise bu durumu ''Münih herkesin hakkında az çok bilgi sahibi olduğu bir hikaye. Herkes sinemaya konuyla ilgili kendi bilgileri ve hisseleriyle gelecek. Steven seyircilerin filmi seyretmeden yönlendirilmesini istemiyor'' diye özetledi.

    Spielberg'ün Münih'le ilgili kararı Hollywood kulislerinde dedikodulara yol açarken bazılarına göre ünlü yönetmen Dünyalar Savaşı'nda yaşananlar yüzünden böyle bir karar aldı. Dünyalar Savaşı'nın tanıtım çalışmalarına Tom Cruise-Katie Holmes beraberliği damgasını vurmuş hatta bu reklamın filmi kötü etkilediği bile iddia edilmişti.

    Münih, 23 Aralık'ta Amerika'da vizyona giriyor. Hemen peşindense Terence Malick'in Yeni Dünya'sı beyazperdedeki yerini alacak ve Malick'in de Spielberg'le aynı taktiği uygulayıp filmin reklamını yapmaması bekleniyor. Usta yönetmenlerin yeni yaklaşımının nasıl sonuçlanacağını beraber göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top