Hesabım
    Küçük Prens, 20 Kasım'a Kadar Capitol'de!

    276 dil ve lehçede toplam 481 kitaptan oluşan Dünya’ nın en kapsamlı Küçük Prens sergisi, gördüğü yoğun ilgiden dolayı 20 Kasım’ a kadar sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

    Dünyada en çok satan ve okunan kitaplardan biri olan, hem çocuklar hem de yetişkinler için kılavuz kitap değerini taşıyan Küçük Prens’i, daha yakından tanımak isteyenlere yeni bir fırsat sunan Capitol, sergi ve Küçük Prens hayal gücü workshop’larını 20 Kasım’a kadar uzattı.  

    Küçük Prens’in Asya, Avrupa, Amerika gibi kıtalardan gelen çevirilerinin incelenebileceği sergi, 20 Kasım tarihine kadar Capitol Muse Project’te tüm Küçük Prens hayranlarını bekliyor. Sergiye gelenleri ise şaşırtıcı bir deneyim bekliyor. Küçük Prens gezegeni olarak dekore edilen sanat galerisinde ziyaretçilere Küçük Prens’in gülünü, koyununu ve 483 adet Küçük Prens koleksiyon kitabını yıldızların altından yürüyerek görme şansı sunuluyor. Serginin dikkat çeken eserleri arasında aynanın üzerinden okunabilen, büyüteçle okunabilen ve görme engelliler için üretilen özel Küçük Prens eserleri yer alıyor.

    Bunun yanında kitaplara dokunarak incelenebilecek hatta okuma fırsatı sunulacak. Sergideki tüm baskılar, Küçük Prens’in dünyasını yakından tanımak için büyük önem taşıyor. 1940 yılında eşiyle birlikte New York’a taşınan ve Küçük Prens’i burada yazan Antoine de Saint-Exupery’nin defteri, kitabın hangi aşamalardan geçtiğini gösterecek şekilde sergileniyor.

    Bilindiği üzere Küçük Prens animasyon filmi 23 Eylül'de vizyona girmişti. Filmin eleştirisini ise buradan okuyabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Küçük Prens Sinemalarda!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top