Hesabım
    Ocean's Eleven'da Kadınların Devri!

    Yeniden çekimlerin gündemde olduğu dönemimizde bir de kadınlardan oluşan Ocean's Eleven projesi otaya çıktı.

    George Clooney simasıyla tanıdığımız dahi hırsız Danny Ocean yeniden seyircilerle buluşacak, ancak bu sefer büyük bir değişimle! Eski hit yapımların yeni kadrolarla yeniden çekilmesinin popüler bir girişim olduğu dönemimizde sevilen film Ocean’s Eleven da nasibini alıyor.

    The Playlist'te yer alan habere göre 2001 yapımı suç-komedi filmi Ocean’s Eleven bu kez kadınlardan oluşan bir çeteyle seyirci karşısına geçecek. Suç dünyasındaki erkek egemenliğine baş kaldıran yeni yapımda, elebaşı Danny Ocean'ın dengi olan kadın başrolü ise ünlü oyuncu Sandra Bullock üstlenecek. Filmin yapımcıları arasında önceki serinin Danny'si George Clooney de bulunuyor, ayrıca Clooney'nin Danny Ocean rolüyle filmde konuk oyuncu olarak boy gösterebileceği de iddialar arasında. 

    Filmin yönetmenliğin için henüz bir isimle resmi anlaşma yapılmış olmasa da Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross ismi kulis dedikodularında sıkça geçiyor. Söylentilere göre Olivia Milch senaryonun ilk halini teslim etmiş durumda. Filmin vizyon tarihi ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top