Hesabım
    Merakla Beklenen Macbeth'in Vizyonu Öne Geldi!

    "Görsel şölen" olarak tasvir edilen yapımdan vizyona yönelik taze fragman da paylaşıldı!

    68. Cannes Film Festivali'nde gerçekleştirilen prömiyerinin ardından "görsel bir şölen" olarak nitelenen Macbeth filminin Türkiye vizyon tarihinin öne çekildiği filmin ithalatçısı Calinos Films tarafından açıklandı. Macbeth ilan edilen tarih olan 11 Aralık'tan bir hafta önce 4 Aralık 2015 Cuma günü seyircisiyle buluşacak. 

    Başrollerini Hollywood'un gözde isimlerinden Akademi Ödülü adaylığı bulunan Michael Fassbender ve Oscar ödüllü Marion Cotillard'ın paylaştığı Macbeth, Shakespeare'in İskoçya kökenli General Macbeth karakterini ön plana alan ve dünya klasikleri arasına girmiş olan efsanevi oyunundan beyazperdeye uyarlandı. Macbeth'in entrikalarla dolu öyküsünü yeniden yorumlayan yönetmen Justin Kurzel imzalı yapımda güç uğruna gözünü hırs bürümüş general Macbeth'in sinsi eşinin de etkisiyle kral olabilmek için Kral Duncan'ı ödürerek kendini sonsuz bir vicdan azabına mahkum edişi ve hayatının nasıl paramparça olduğu anlatılıyor. Filmin senaryo koltuğunda Jacob KoskoffMichael Lesslie ve Todd Louiso oturuyor. 

    2016 Oscar Ödülleri’nde pek çok dalda adaylığına şimdiden garanti gözüyle bakılan Macbeth'in taze vizyonuna yönelik yeni fragman da paylaşıldı! 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top