Hesabım
    Altın Bond Kızı Geri Döndü!

    Shirley Eaton 51 yıl sonra yeniden altına bulandı!

    Daily Mail

    James Bond serisinin 1964 imzalı 3. filmi olan Goldfinger'ın Bond kızı Shirley Eaton, 51 yıl sonra yeniden ikonik imajına geri döndü!

    En sevilen Bond'lardan biri olan Sean Connery'ye 3. filminde eşlik eden ünlü yıldız 27 yaşındayken film için altına rengine boyanarak pozlar vermişti. Şimdi 78 yaşında olan emektar oyuncu filmin 50. yıldönümünde Daily Mail için tekrar boyanmayı kabul etti. Eaton, 2 saat süren boyama işleminin ardından 1964 yılında Life dergisinin kapağı için verdiği o ünlü pozu tekrar verdi. 

    Çekimler sonrasında konuşan Eaton, "Eğlenceliydi. Bu bir meydan okumaydı, ben de meydan okumalardan hoşlanırım. Bunu yaşlı kadınlar için yaptım. 50 yıl içinde buna benzer 2 teklif daha aldım ancak geri çevirdim, çünkü bunun hayatımda sadece bir kez yapabileceğim bir şey olduğunu düşünüyordum" dedi. Yaşının ilerlemesiyle fikrini değiştirdiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Ama Ocak ayında 79'uma gireceğim ve sadece bir kez hayata geliyoruz diye düşündüm. Eğer benim gibi genç ruhluysanız, yaş sadece bir sayıdan ibarettir. Tabii ki daha fazla kırışıklığım var olsun" diye konuştu. 

    Dönemin yaygın inanışının bütün vücudu boyayla kaplamanın nefes almayı engellleyeceği yönünde olması sebebiyle 1964 yapımı filmde yalnızca sırtını boyadıklarını belirten oyuncu, filmde de altın boyayla tüm vücudunun boyanması sonucu hayatını kaybeden sekreter Jill Masterson'ı canlandırıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top