Hesabım
    James Gunn'dan "Kötü Adam" Açıklaması!

    Bradley Cooper'ın Galaksinin Koruyucuları 2 hakkındaki yorumuna filmin yönetmeninden cevap geldi.

    Galaksinin Koruyucuları serisinde Rocket Racoon'u seslendiren Bradley Cooper'ın serinin devam filmin senaryosuna dair yanlışlıklı bilgi sızdırdığı iddialarına filmin yönetmeninden yanıt geldi. 

    Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn Twitter’dan yaptığı açıklamada Bradley Cooper’ın Galaksinin Koruyucuları'nın devam filminin kötü adamına dair yaptığı açıklamaların bir sızıntı olmadığını söyledi. Yönetmen, "Bradley'nin eline senaryo daha yeni geçti ve henüz okuma fırsatı olmadı" dedi. Cooper'ın röportaj sırasında senaryonun kötü kahramanının kim olduğunu bilmediğini belirten yönetmen, filmin kötü adamının henüz açıklanmadığını söyledi. Cooper dün verdiği röportajda Galaksinin Koruyucuları 2 filminin kötü adam olarak Thanos etrafında gelişeceğini söylemişti, ancak filmin 2. bir kötü karakter için oyuncu arayışında olduğu biliniyordu. 

    Yıldızlararası filminin başrolünü üstlenen Matthew McConaughey yakın zamanda filmin kötü kahraman rolünü geri çevirmişti. Bununla birlikte Pom Klementieff ana karakterlerden Mantis rolü ile filmin ekibine dahil oldu. Galaksinin Koruyucuları 2, 28 Nisan 2017 tarihinde İngiltere'de, 5 Mayıs 2017 tarihinde ise Amerika'da izleyici ile buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Guardians of the Galaxy 2'ye Sürpriz İsimler Destek Olacak!
    • Chris Pratt, Yeni Marvel Filmlerinde de Rol Alacak!
    • Vin Diesel Yeniden Groot Olacak!
    • “Galaksinin Koruyucuları 2”nin Çekimlerine Başlanıyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top