Hesabım
    Melek Baykal’ın Sosyal Medya İle Başı Dertte!

    "Medeni" yorumu sebebiyle başı yanan oyuncudan açıklama geldi.

    Oyuncu Melek Baykal’ın Yozgat'taki Hayri İnal Konağı ziyaretinin ardından sosyal medyadan paylaştığı gönderi oldukça tepki çekmişti. Konağın 150 yıl önceki sahiplerinin fotoğraflarına bakınca medeniyeti, başını çevirip yanına bakınca geri kalmış bir toplumu gördüğünü söyleyen oyuncu yorumu üzerine aldığı tepkiler sebebiyle sosyal medya hesabını kapatmak zorunda kalmıştı.

    Konuya ilişkin açıklama yayınlayan Baykal, yaptığı paylaşımdan dolayı çok üzgün olduğunu söyleyerek söylediklerinin yanlış kelime seçimleri yüzünden bu kadar sert bir tavır içerdiğini belirtti. "Ben, hiçbir zaman bu kadar güzel insanların önce evlerine gidip, birlikte fotoğraf çektirip sonra da onları rencide edebilecek zihniyete sahip olmadım. Yapılan yorumlardan sonra, paylaşımımı kendim için kayda alıp sildim ve ardından defalarca okudum. Okuduklarım beni bile ürküttü. Aklımın ucundan bile geçmeyen, ancak seçtiğim kelimelerin yanlışlığından dolayı maksadını fazlasıyla aşan ifadeden büyük pişmanlık duydum" diyen Baykal, gelen tepkiler üzerine Yozgat Belediyesi'nden de özür dilediğini belirterek, "Bugün bu insanlardan özür dilemeye gittim. Onlar her zamanki yüce gönüllülükleri ile beni bağırlarına bastılar. Bu vesile ile onlardan bir kez de sizlerin önünde özür dilemek istiyorum" diye açıkladı.

    Ünlü oyuncu açıklamasının sonunda "Bizleri birleştirebilecek tek şey sevgi. Yüreklerimizin sevgi ile, bir atması dileğiyle" dedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top