Hesabım
    Willy Wonka ve Çikolata Fabrikası Sakinleri Bir Araya Geldi!

    Çikolata Fabrikası Ekibi; "Çikolata Nehri Gerçekten Çikolatadan Değildi"

    40 yıl önce Gene Wilder bizi çikolata fabrikasında hayal dünyasına yolculuğa çıkardı. Yakın zamanlarda Today Show'da film ekibi tekrar bir araya geldi. Altın bilet kazananlar ile birlikte filmin Charlie Bucket, Mike TeeVee, Augustus Gloop, Veruca Salt ve Violet Beauregard karakterlerini canlandıran isimler tv şovuna katıldı.

    Şov dünyasından emekli olan ekip, film çekiminden sonra hep birarada olduklarından bahsetti. Tv bağımlısı Mike TeeVee'yi oynayan Paris Themmen "Birbirimizi aile olarak görüyoruz" dedi ve gülerek "Ama biraz işlevsiz bir aile" diye ekledi. Charlie Bucket rolü ile kalplerimizde taht kuran Peter Ostrum kariyerini veteriner olarak sürdürdü. Ekibe tekrar filmde oynama şansı olsa kabul ederler miydi diye sorulduğunda ekip ellerini kaldırarak "Herkes böyle bir deneyime sahip olmak ister" dediler.

    Ancak her şey sanıldığı kadar büyülü değil. Augustus Gloop'u canlandıran Michael Bollner filmde görünen çikolata nehri sahnesinde gerçekte kahverengi bir su kullanıldığını söyledi. 1971 yapımı Willy Wonka & the Chocolate Factory seyircilerin gönlünde taht kuran yapımlardan biri olarak hala hatırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top