Hesabım
    Charlie Sheen HIV Pozitif mi?

    Hollywood camiasından ünlü bir oyuncunun HIV pozitif teşhisli olduğu haberinin ardından bu ismin Charlie Sheen olduğu iddiaları gündeme geldi!

    İlk olarak The Sun'da yer alan haber ile kimliği gizli tutulan bir Hollywood yıldızının HIV pozitif teşhisli olduğunu ve bilinen en az 6 partnerini bilerek riske attığını öğrenmiştik. Bu ismin kim olduğuyla ilgili tartışmalar sürerken TMZ'de yer alan bir haber Charlie Sheen ismini ortaya attı. Today'de yer alan habere göre ünlü oyuncu Salı sabahı Matt Lauer'e konuk olarak kişisel bir açıklama yapacak. TMZ açıklamanın HIV pozitif teşhisi hakkında olacağını ileri sürdü. 

    The Sun'da yer alan habere göre kimliği bilinen ancak gizli tutulan oyuncu Hollywood'un çapkın isimlerinden biri ve camiada yıllardır ön planda yer alıyor. Gazetenin iddiasına göre adı açıklanmayan oyuncunun eski partnerleri arasında ödüllü bir kadın oyuncu, ünlü bir film yıldızı, ünlü bir magazinel kişilik, bir model, bir televizyon şovu karakteri ve kariyeri inişli çıkışlı bir sanatçı yer alıyor. Hastalığından senelerdir haberdar olduğu iddia edilen ünlü şahsın avukatları potansiyel karşı eylem tehdidi için hazırlanıyorlar. 

    Kimliği gizli tutulan oyuncuya yakın bir kaynak ise, "Arkadaşları tarafından pek çok kez bu durumu kabullenmesi için destek gördü ancak o hep reddetti. Bu büyük bir hikaye olabilir ancak onun yaşındaki biri için HIV tamamen iyileştirilebilecek ve oyunculuk kariyerini etkilemeyecek bir tedaviyle atlatılabilecek bir şey. Onun heteroseksüel bir erkek olarak bu hastalığı kapmış olması hastalık hakkında bilinenleri değiştirebilir" dedi. Kimliği belirsiz ünlünün hastalığıyla tanımlanmaktan ve bunun bütün kariyerini etkilemesinden korktuğu için halka açıklamadığını belirten kaynak, "Ayrıca cinsel geçmişi olan çok sayıdaki partnerin açabileceği davalardan da korkuyor" diye konuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top