Hesabım
    Paul Walker'ın Ölümü Kendi Suçu!

    Porsche sözcüsü Paul Walker'ın ölümü için açılan dava hakkında açıklama yaptı.

    Saklı Seçilmişler filmi ile öne çıkan ve Hızlı ve Öfkeli  filmi ile ünlenip serinin baş karakteri olarak tanınan ünlü oyuncu Paul Walker ölümünün üstünden 2 yıl geçmesine rağmen hala davalarla hatırlanıyor.

    The Wrap'ta yer alan habere göre ünlü oyuncunun kızı Meadow Walker trafik kazasında ölen babasının ölümü hakkında ünlü otomobil firması Porsche'ye dava açmıştı. Kaza yaptığı esnada Porsche 2005 Carrera GT süren Paul Walker'ın davası ile ilgili otomobil firmasından yanıt geldi. Porsche Cars ünlü oyuncunun ölümüne yol açan kazada suçun arabada değil oyuncunun kendisinde olduğunu söyledi. Walker'ın hareketlerinin bilincinde olduğunu belirten firma, Los Angeles Mahkesi'nde ünlü oyuncunun aracı kullanırken risklerinin ve tehlikelerinin de farkında olduğunu söyledi. Mahkemede okunan savunmada "Paul Walker'ın riski gönüllü olark almış olması davacının tazminat isteğini ekarte etmeli ya da alternatif olarak Walker'ın hatasına eşdeğer oranda düşürmeli" denildi.

    Meadow Walker Eylül ayında otomobil firmasına GT serisinin denge ve kontrol sorunları sebebiyle dava açmış, sürüş güvenliğindeki eksikliklerin babasının ölümüne sebep olduğunu iddia etmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Paul Walker Yeniden Doğdu!
    • Hızlı ve Öfkeli 7'de Geçmişe Dönüyoruz!
    • Paul Walker'ın Anısına!
    • Film Çekimleri Sırasında Yaşamını Yitiren Oyuncular...
    • Hızlı ve Öfkeli 7 Türkiye Tarihinin En Çok İzleneni Oldu
    • Vin Diesel, Kaybettiği Dostu Paul Walker için Şarkı Söyledi
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top