Hesabım
    Liam Neeson'lı A Monster Calls'dan İlk Fragman!

    Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Liam Neeson yepyeni bir projeyle geliyor!

    Yetimhane'nin yönetmeni Juan Antonio Bayona'nın imzasını taşıyan yeni fantastik yapım A Monster Calls'dan yeni fragman geldi!

    Patrick Ness'in kaleme aldığı romandan yine Ness tarafından beyazperdeye uyarlanan yapımın oyuncu kadrosunda ise Hollywood'un birbirinden ünlü isimleri yer alıyor. Aksiyon filmlerinin aranan yüzü Liam Neeson da kadroda yer alırken, ona eşlik eden isimler Akademi adayı oyuncular Felicity JonesSigourney Weaver, Fantastik Dörtlü'nün Doktor Doom'u Toby Kebbell ve Geraldine Chaplin oluyor. Filmin başrolünde ise genç oyuncu Lewis MacDougall yer alıyor.

    Film, bir yandan okuldaki kabadayıların eziyeti, bir yandan annesinin yakalandığı ağır hastalık ile gerçek dünyanın ağırlığı altında ezilmeye başlayan küçük Connor'ı temel alıyor. Küçük çocuk bu korkutucu gerçeklerden uzaklaşmak için fantastik varlıkların hüküm sürdüğü hayal dünyasına sığınmak zorunda kalıyor. Jones küçük çocuğun annesini, Kebbell babasını ve Weaver da büyükannesini canlandırırken, Neeson da kurtarıcı rolündeki hayali canavar oluyor.

    A Monster Calls Amerika'yla aynı zamanda 11 Kasım 2016'da vizyona girecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top