Hesabım
    Efsanenin 80 Yılı

    Bryan Singer'a çelik adamı döndürmek yetmedi

    Superman Returns'ün çekimlerini tamamlayan Bryan Singer, Haziran gelip de filmi vizyona girmeden önce çelik adamın fanlarına bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

    Süper kahramanın 80 yılını beyazperdeye taşımak.

    Variety'nin bildirdiğine göre Look Up in the Sky: The Amazing Story of Superman belgeselinin yapımcılığına soyunan Singer, filmi yönetmesi için de belgesel yönetmeni Kevin Burns ile anlaştı.

    Çelik adamın yaratıldığı günden bu yana karakterin geçirdiği evrime yönelik bir çalışma yapacaklarını belirten Singer, ''Onun mirasına saygı duyan bir belgesel yapmak istiyorum'' diyerek kafasındaki fikri özetliyor.

    Superman'in beyazperde macerasında ya da TV dizilerinde yer almış oyuncularla ve sanatçılarla 40 röportajı çoktan yapmış olan Burns filmi Nisan ayına yetiştirmeye çalışacakmış. Bu arada Singer da Warner Bros.'la görüşmelere devam edecek ve belgeselin 30 Haziran'dan (Superman Returns vizyona girmeden) önce sinemalarda olmasını sağlayacakmış.

    ''İki proje de birbirine hizmet edecek. Bence Superman'ın hayatta kalışının ve geçirdiği evrimin anlatılması için en doğru zaman'' diyor Singer, biz de iki projeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top