Hesabım
    Nadide Hayat Vizyona Girdi!

    Çağan Irmak imzalı yeni "kendini iyi hisset" filmi seyircilerini bekliyor!

    Usta oyuncu Demet Akbağ’ı ilk kez sevilen yönetmen Çağan Irmak ile buluşturan, sinema seyircisinin heyecanla beklediği TAFF yapımı Nadide Hayat filmi nihayet seyircileriyle buluşuyor!

    Çağan Irmak’ın “Yeni ufuklara yelken açanlara” ithaf ettiği film hakkında Demet Akbağ, "Yer yer karada, bolca suda biraz da suyun altında geçti çekimlerimiz. Çağan (Irmak), Yetkin (Dikinciler), Sevil (Akı), genç arkadaşlarım ve ben değişik bir deneyim yaşadık. Yeni yıla umutla gireceğimiz, seyircinin mutlulukla tebessüm edeceği güzel bir film yaptığımıza inanıyoruz" dedi. Canlandırdığı karakterin kendisi için çok özel bir karakter olduğunu söyleyen usta oyuncu "Kadın odaklı bir film ve benim yaşımda bir kadın oyuncu için gerçekten önüme konulmuş bir altın değerinde" diye konuştu. Çağan Irmak'ın "Sadece ve sadece moral vermek ve gülümsetmek gibi bir niyetim var" dediği filmin başrollerini Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler üstleniyor. İddialı olmadığını belirten yönetmen, "Ekibime ve bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Çünkü onlardan çok fazlasını istedim ve onları çok zorladım. Hepsi olağanüstüydü" dedi. Çağan Irmak, filmin komedi türünde olması hakkında da “Giysilerim her zaman değişebilir, ama içindeki hep benim” dedi.

    Yetkin Dikinciler “Bu sene insanoğlu kuş misali değil, balık misali” diyerek su altında geçen çekimlere esprili bir dille dikkat çektiği konuşmada, “Kaptan olmak ve bir geminizin olması çok güzel bir duygu. Yelkenlerinizi açtığınızda hedefe doğru giden yolda rüzgarlar yardımcınız olsun. Tek dileğimiz bu” diye açıkladı. 

    Bir ev hanımının, eşini kaybettikten sonra hayatını değiştirmesi ve gençlik hatalarını telafi etmek için çıktığı yolculuk hikayesini anlatan yapımın kadrosunda ise Sevil AkıYetkin DikincilerBatuhan BegimgilÇisem ÇancıEfecan ŞenolsunIrmak Örnek ve Ümit Erlim gibi genç yüzler yer alıyor.

    Sinema seyircisinin heyecanla beklediği film vizyona girdiği gün Beyaz Show’a konuk oluyor! Usta oyuncu Demet Akbağ ve başarılı yönetmen Çağan Irmak, 18 Aralık Cuma günü 23:15’te Beyazıt Öztürk’ün konuğu olacak!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    Filmin seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Nadide Hayat Sualtında!
    • Nadide Hayat'ta Kaptan Krizi!
    • Çağan Irmak'ın Nadide Hayat'ından İlk Fragman ve Poster Yayınlandı!
    • Nadide Hayat Setini Caretta Carettalar Bastı!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top