Hesabım
    Lex Luthor'dan Yeni Kurgusal Röportaj!

    Superman evreninin kötü adamı Lex Luthor bu kez de Wired'a konuştu!

    Zack Snyder'in yönetmenliğini yaptığı Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin viral tanıtımları hız kesmeden devam ediyor! Geçtiğimiz haftalarda Fortune Magazine'in Jesse Eisenberg tarafından canlandırılan 31 yaşındaki başarılı iş adamı Lex Luthor'la kurgusal bir röportaj yayınlamasının ardından bu kez bir röportajda Wired'tan geldi.

    Ünlü dergi çizgi roman evreninin başarılı iş adamı-kötü adamı olan 31 yaşındaki Lex Luthor yeni röportajında işlerinin durumundan Batman'e kadar birçok farklı konuda açıklamalar yaptı. Superman evrenindeki muhabirlerden Ron Troupe'a konuşan kurgusal iş adamı, Bruce Wayne (Batman), Oliver Queen (Green Arrow), Ted Kord (Blue Beetle) ve Simon Stagg'a karşı şirketinin kazandığı üstünlükten de bahsetti. Batman hakkında "Her objektif analiz onun adalet anlayışının demode olduğunu gösterecektir. Onun adalet anlayışı suçluların bıçakları var diye emniyet güçlerinin copla dolaştığı bir döneme ait" derken, İntihar Timi'ne de gönderme yaparak "Eğer devlet geleceği için savaşmaya niyetliyse, bunu bizim gibi savaşı en önde götürenlerle iş birliği yaparak gerçekleştirmeli" diye konuştu. Röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

    Oyuncu kadrosunda Ben AffleckHenry CavillJesse EisenbergGal Gadot, Jeremy IronsDiane LaneHolly HunterJesse EisenbergScoot McNairy gibi isimlerin yer aldığı Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi 25 Mart 2016'da vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top