Hesabım
    Ustalar Elinden Tuttu

    Roth'un dehşeti Avrupa'da devam edebilir

    2000'lerin başında Dehşetin Gözleri ile tanıdığımız Eli Roth, Takashi Miike, Quentin Tarantino gibi ustaların elinden tuttuğu genç yeteneklerden. About.com'a yeni projelerinden bahseden Roth, Hostel'e devam etmeyi planladığını duyurdu.

    Genç yönetmen Dehşetin Gözleri için bir devam hikayesi düşünmüş hatta senaryonun taslaklarıyla yapımcıların kapısını çalmış. Ancak Roth'u heyecanlandıran hikaye yapımcıların pek hoşuna gitmeyince Roth da bu projeyi tamamen unutmuş.

    ''Artık böyle bir film yapılsa bile ben içinde yer almam'' diyen Roth'un şansı Hostel'i yazmasıyla dönmüş. Tarantino'nun desteğiyle yola çıkan yönetmen Hostel'in senaryosunu bir devam filmine kapı açmayacak şekilde sonlandırmış olsa da Hostel 2'yi düşünüyor.

    ''Hostel'i ikinci bir film düşünerek yaratmadın ama Testere 2'den sonra bunu ciddi ciddi düşünmeye başladım. Hatta Quentin'le bu konuyu konuştuk ve yeniden Avrupa'ya dönüp tamamen yeni bir hikaye, yeni karakterler ve farklı mekanlarla Hostel 2'yi çekebiliriz. Bunu yapmayı gerçekten istiyorum ama öncelikle filmin sinemalarda ne yapacağını görmemiz lazım''.

    Avrupa'ya tatile giden bir grup gencin, Slovakya'da bir bodrumda, kendilerinin av olduğu bir katliama uyanmalarının hikayesi Hostel. Merakla bekliyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top