Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları 2'nin Kötü Adamı Kim Olacak?

    Filmin yapımcılarından Kevin Feige filmin temel kötüsünün Thanos olmayacağını açıkladı.

    Marvel Comics'in beyazperdede boy gösteren yeni filmi Galaksinin Koruyucuları 2 için bekleyiş devam ederken filmin kötü adamının kim olacağı muamması da sürüyor.

    Marvel yapımcılarından Kevin Feige, Bradley Cooper’ın Galaksinin Koruyucuları'nın devam filminin kötü adamına dair yaptığı açıklamaların geçerliliğini çürütecek yeni cevaplarla çıkageldi. Empire'a konuşan yapımcı "Bu filmde Thanos'u görmeyi pek beklemem" dedi. Josh Brolin tarafından canlandırılan karakterin bir dahaki boy gösterişinde bunun alelade olmayacağının altını çizen Feige, "Onu bir daha gördüğümüzde ortalıkta dolanıyor olmayacak. Onu bir dahaki görüşümüzde "Demek bu yüzden 5 yıldır bu adamla uğraşıyorlarmış" diyeceğiz" diye konuştu. 

    Filme dair yakın zamanda gelen son gelişmeye göre de 39 yıllık kariyeri boyunca Yıldız Geçidi, Hayalperest ve Tuzak gibi pek çok başarılı yapımda boy gösteren usta oyuncu Kurt Russell Star-Lord karakterinin babasını oynayacak. Başrollerini Star Lord rolünde Chris Pratt, Gamora rolünde Zoe SaldanaDave Bautista ve Groot rolünde Vin Diesel ve Rocket Raccoon'u seslendiren Bradley Cooper'ın üstlendiği fantastik yapım 28 Temmuz 2017 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top