Hesabım
    Rocky Efsanesi Creed 2 ile Devam mı Edecek?

    Sylvester Stallone, içerisinde Rocky'ye de seyrettiğimiz Creed: Efsanenin Doğuşu filminin bir son olmadığını açıkladı!

    ABD box office listelerinde 100 milyon doları aşan gişesiyle başarısını sürdüren Creed: Efsanenin Doğuşu'ndan hayranlarını sevindiren haber geldi. Film devam halkasıyla geri gelecek!

    MGM CEO'su Gary Barber Variety'ye yaptığı açıklamada devam halkasının mutlaka geleceğini açıkladı. Creed: Efsanenin Doğuşu'nda genç boksör Adonis'i canlandıran Michael B. Jordan'ın karakteri tekrar canlandırmak istediği biliniyordu. Filmin yönetmeni Ryan Coogler'ın seriye yeniden dönüp dönmeyeceği ya da Sylvester Stallone'un yeniden filmde boy gösterip göstermeyeceği de yeni bir haberle netlik kazandı. "Devam filmleri için ön görülen edilen 3 yıllık bir zaman dilimi var" diyen efsanevi oyuncu, bunun biraz fazla uzun olduğunu söyledi.

    Adonis Creed'in başarı öyküsü yeni bir yönetmenle yoluna devam edecek; ancak Ryan Coogler'ın da devam halkasının yapımcıları arasında yer alacağı belirtildi. Yeni filmde boksörün hayatından kesitleri seyredeceğimizi belirten Stallone, "Bu sefer farklı bir rakiple karşı karşıya olacak. Daha acımasız, iri bir Rus" diyerek ipucu da verdi...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top