Hesabım
    Deney Ölümcül Ustanın Elinde

    Anderson yeni yüzlerle dönüyor<br /><br />

    Ölümcül Deney: Kıyamet'te sadece senaryoyu yazmakla yetinmiş yönetmen koltuğunu Alexander Witt'e bırakmıştı. Bloody Disgusting'in bildirdiğine göre Anderson üçüncü filmde yeniden yönetmenliği devralacak.

    Serinin ikinci filmi de gişede beklenen başarıyı yakalayınca üçüncü filmin hazırlıklarına başlandığını, Öülmcül Deney'in bu kez Afterlife adıyla sinemalarda olacağını duyurmuştuk.

    Bloody Disgusting, Afterlife için Anderson'ın müjdesini vermekle kalmadı beyazperdeye yansıyacak yeni karakterle ilgili dedikoduları da iletti.

    Üçüncü film için Albert Wesker'in adının sıkça telaffuz edildiğini bu sayfalarda okumuştunuz. Alice'in peşine düşmeye kararlı olan yeni karakterimize Leon Kennedy'nin de ekleneceği söyleniyor. Yukarıdaki resimdan hatırlayacağınız bir zamanların usta polisi Kennedy'nin karizmatik görüntüsünü anımsamak bile heyecanlanmamıza neden oldu.

    Beyazperde.com'dan ayrılmayın, Ölümcül Deney'le ilgili tüm gelişmelerden ilk siz haberdar olun. Beklerken bahsi geçen yeni yüzleri anımsamak isterseniz aşağıdaki resimleri inceleyebilirsiniz...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top