Hesabım
    Darren Aronofsky'nin Yeni Filminde Gelişmeler Var!

    Darren Aronofsky'nin henüz ismi açıklanmayan filminin kadrosu genişliyor!

    1998 yılında siyah beyaz olarak çekilen Pi filmi ile sinemanın kült yönetmenleri arasında kendine yer bulmayı başaran Darren Aronofsky'nin yeni filminden kadro gelişmeleri var.

    Henüz ismi belli olmayan filmin başrolünü şu aralar beyazperdelerde Joy filmiyle fırtınalar estiren Jennifer Lawrence üstlenecek. Oscarlı genç oyuncunun kadrodaki yeri kesinleşirken ona eşlik edecek isimler için görüşmeler devam ediyor. Variety'nin haberine göre görüşülen isimlerden biri de birbirinden farklı rollerle beyazperdedeki yerini kanıtlamış olan Javier Bardem. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenecek olan Darren Aronofsky'nin ilk tercihi olan Lawrence'ın hemen ardından Bardem'e yapılan teklif ile ilgili henüz iki taraftan da bir açıklama gelmedi. 2017 yılında vizyona girmesi planlanan film evlerine gelen davetsiz misafirler huzurlarını bozunca ilişkileri çalkalanan bir çifti temel alacak. 

    Bir Rüya İçin Ağıt, Kaynak ve Siyah Kuğu gibi yapımlarıyla seyircilerini büyülemeyi başaran Darren Aronofsky'nin yeni filmi için meraklı bekleyiş sürüyor. Paramount Pictures'ın yapımını üstlendiği filmin çekimleri için bahar ayları bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top