Hesabım
    David Bowie Klasikleri !f İstanbul’da!

    15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde David Bowie gösterimleri var!

    18-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da, 3-6 Mart tarihlerinde ise Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin programından sürprizler gelmeye devam ediyor.

    Festivalde geçtiğimiz hafta kaybettiğimiz efsane sanatçı David Bowie anısına “David Bowie …” özel bölümü olacağı açıklandı. Bowie’nin kült bilim kurgu filmi Dünyaya Düşen Adam ve vampir filmlerine yeni bir soluk getiren Açlık yenilenmiş kopyalarıyla Türkiye’de ilk kez !f İstanbul’da gösterilecek.

    David Bowie’nin ilk filmi olma özelliğini de taşıyan Dünyaya Düşen Adam, Berlin’de yarışmış, Bilim Kurgu, Fantastik ve Korku Filmleri Akademisi tarafından En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştü.

    “David Bowie …” bölümünün diğer filmi ise Tony Scott’ın yönettiği Açlık. 1983’te gösterime girdiğinde ağır eleştirilerle karşılanan ama zaman içinde kendi takipçilerini yaratan filmin kadrosunda David Bowie'nin yanı sıra Catherine Deneuve ve Susan Sarandon gibi ünlü isimler yer alıyor.

    İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde ve Mars Cinema Group ortaklığında yapılacak 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nin biletleri 5-7 Şubat tarihlerinde İstanbul için, 19-21 Şubat tarihlerinde de Ankara ve İzmir için Biletix’te %10 indirimle ön satışa çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Lust for Life Filmi David Bowie ve Iggy Pop'u Anlatacak
    • Tilda Swinton David Bowie'nin Klibinde Rol Aldı
    • 15. !f İstanbul Anomalisa ile Açılacak!
    • Ünlü İsimlerden David Bowie İçin Taziye Mesajları...
    • !f İstanbul 33 Şehre Yayılıyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top