Hesabım
    Yerli Box Office Listesinde Yerli Komedi Rüzgarları!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 15-17 Ocak'ta yerli box office listesinin galibi değişse de galip olan türü değişmedi. Bu haftasonu da seyircinin tercihi yerli komedi yapımlarından yana oldu.

    Listenin zirvesini vizyondaki ilk haftasını kutlayan Kardeşim Benim aldı. Başrollerini Murat Boz, Burak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım ilk haftasında 403.841 seyirciye ulaştı. Listenin 2. sırasında ise Gani Müjde'nin yeni kahkaha bombası Bizans Oyunları yer aldı. Bizanslılar ile Mayalar arasındaki çekişmeyi konu alan film haftasonunda 176.890 seyirci ile buluşurken, geçtiğimiz haftanın galibi Kocan Kadar Konuş: Diriliş ise haftasonunda 122.838 seyirci hasılatını yakaladı.

    Yerli komediyi takip eden yapım ise 4. haftasında 103.940 seyirci ile Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu başrollü Delibal oldu. Listenin 5. sırasında vizyondaki ilk haftasını kutlayan İyi Bir Dinozor yer aldı. Animasyon yapım ilk haftasında 88.907 seyirciyle buluştu. 6. sırada ise 2015 yılının sonlarına dek liste galibiyetini uzun süre korumayı başaran ancak yeni yılla birlikte zirveyi bırakan Düğün Dernek 2: Sünnet geldi. Eğlenceli devam filmi haftasonu 79.932 seyirci tarafından izlendi. Listenin 7. filmi eğlenceli animasyon Alvin ve Sincaplar: Yol Macerası oldu. Vizyondaki 3. haftasını kutlayan animasyon yapım 47.065 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 8. sırasını 27.116 seyirci ile western yapımı The Hateful Eight alırken, 9. sıradaysa 26.939 seyirci ile dünyada fırtınalar koparan Star Wars: Güç Uyanıyor yer aldı. Listenin son sırasını ise 21.596 seyirci ile usta oyuncu Demet Akbağ ve emektar yönetmen Çağan Irmak'ı ilk kez bir araya getiren Nadide Hayat filmi aldı. 

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top