Hesabım
    Lanetli Çocuk Filminden Son Fragman!

    Seyircilerinin tüylerini diken diken etmeyi hedefleyen korku yapımından son görüntüler geldi.

    Wer ve İçimdeki Şeytan gibi başarılı korku yapımlarıyla korku dalına farklı bir soluk getiren William Brent Bell'in yeni korku güzellemesi Lanetli Çocuk'tan son fragman da yayınlandı. Klasik korku filmlerinden farklı temalar üzerine çalışan yönetmenin son yapımı da yine ilginç bir konu üzerine olacak.

    Sorunlu geçmişinden kaçmaya çalışan Greta (Lauren Cohan) küçük bir İngiliz köyünde, tatile çıkacak ailenin 8 yaşındaki çocukları Brahms'a bakmak için işe girdiğinde hiçbir sorun yok gibidir. Ancak eve varıp da yaşlı Heelshire ailesinin sıkı kurallar listesini gördüğünde işler garipleşmeye başlar, çünkü aile, kurallara uymaması durumunda korkunç şeylerin olabileceği sinyallerini vermektedir. Brahms'ın 8 yaşında bir çocuk değil de canlı çocuk boyunda porselen bir bebek olduğunu keşfeden Greta artık uzak bir İngiliz köyünde yapayalnızdır. Kurallara her uymadığında evde gariplikler yaşanması ve Brahms'ın her zaman bıraktığından farklı yerlerde ve pozisyonlarda ortaya çıkması da Greta'nın korkularını tetikler. "Sen onu seversen, o da seni sever" kuralının ciddiyetini fark etmeye başlayan genç kadın bu gizemi çözebilmek için kasabanın manav çırağı Malcom (Rupert Evans) ile elele verir. Greta, Heelshire ailesinin korkunç geçmişini keşfettikçe bu işe başvurmaktan çok bu iş için seçildiğini anlamaya başlar.

    Başrollerdeki ikiliye kadroda eşlik eden isimler Diana Hardcastle ve Jim Norton olurken, filmin senaryosunda da Stacey Menear imzası bulunuyor. STX Entertainment ve Lakeshore Entertainment işbirliğiyle beyazperdeye gelen filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 22 Ocak 2016!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top