Hesabım
    Darmadağın'dan Fragman Geldi!

    Fransız yapımı gerilim filminden yeni görüntüler!

    Başrollerinde Diane Kruger ve Matthias Schoenaerts'i izleme şansına erişeceğimiz Darmadağın'dan yeni fragman yayınlandı.

    Fransa-Belçika ortak yapımı gerilim filmi, işi gereği Lübnanlı işadamı ve ailesini koruması için görevlendirilen Özel Hizmetler askeri Vincent'ın etrafında dönüyor. Ailenin lüks villasında düzenlenen şatafatlı bir parti sırasında Vincent bir şeylerin ters gittiğini sezer. İşvereni acil bir iş için çağrıldığında evde kalıp eşi Jessie (Kruger) ve çocuklarının güvenliğini sağlamak Vincent'a düşer. Post-travmatik stresten muzdarip Vincent ailenin tehlikede olduğuna dair inandığı kesinlik sebebiyle kendi paranoyalarında boğulmaya başlar ve her ne pahasına olursa onları korumaya yemin eder. 

    Pas ve Kemik'in ardından Danimarkalı Kız filminde izleme şansına erişeceğimiz Matthias Schoenaerts, Vincent rolünü üstlenirken, Truva'nın Helen'i Diane Kruger da eş Jessie rolünde boy gösteriyor. Filmin yönetmen koltuğunda Alice Winocour otururken, filmin soundtrackini ise Fransız DJ Gesaffelstein üstleniyor. Film 25 Mart'ta İngiltere'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top