Hesabım
    Hesapta Aşk'tan Beklenen Fragman!

    Yerli romantik komediden ilk fragman yayınlandı!

    Yerli televizyon yüzlerini beyazperdeye taşıyan Hesapta Aşk filminden ilk fragman geldi. Başrollerini ise Medcezir dizisiyle tanınan Meriç Aral ve Mayıs Kraliçesi’yle tekrar ekranlara dönen Derya Şensoy'un üstlendiği film günümüzün en "mühim gerekliliği" olan sosyal medyayı temel alıyor.

    Sosyal medyada tanıştığı sevgilisini görmek için annesinden habersiz Ankara’dan İstanbul'a gitmeyi planlayan Ezgi ve en yakın arkadaşı Didem’in başından geçen olayları konu alan eğlenceli romantik komedi yapımının yönetmen koltuğunda Kristal Elma ödüllü reklam yönetmeni Gönenç Uyanık oturuyor. Filmin senaryosunu ise yılın en yüksek açılışını yakayalan yerli film Kardeşim Benim'in de senaryosuna imza atan Zafer Külünk üstleniyor. 

    Televizyon dünyasının genç yıldızlarını beyazperdenin başrolüne taşıyan yapımın oyuncu kadrosunda Kaçak Gelinler dizisiyle sosyal medyada genç kızların gözdesi haline gelen Fırat AltunmeşeParamparça dizisinden genç kızların sevgilisi yeni jön Burak Tozkoparan ve Vine fenomeni Kutay Kalabalık rol alıyor. 

    Eğlenceli gençlik filmi 12 Şubat’ta beyazperdede olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top