Hesabım
    Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1'den Yeni Türkçe Afiş ve Fragman!

    Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1'den yepyeni görüntüler!

    Veronica Roth imzalı fenomen bilimkurgu serisinden beyazperdeye uyarlanan Uyumsuz ve Kuralsız film serisinin iki bölüm halinde vizyona girecek olan son halkası Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 filminden yepyeni Türkçe afiş ve fragman geldi.

    Uyumsuz’da sistemi alt üst eden bilgileri ortaya çıkardıktan sonra, Tris ve Dört’ün, Şikago’yu çevreleyen duvarların dışına kaçması gerekmektedir. Hayatlarında ilk defa, bildikleri tek şehri ve akrabalarını bırakmak zorundadırlar. Dışarı çıktıklarında, yeni öğrendikleri gerçekler karşısında eski bildiklerinin hiçbirinin geçerliliği kalmaz. Tris ve Dört’ün, Şikago duvarlarının arkasında devam etmekte olan ve bütün insanlığı tehdit eden savaşta kimden yana olacaklarına hızlı bir şekilde karar vermesi gerekmektedir. Tris hayatta kalabilmek için cesaret, sadakat, fedakarlık ve aşk arasında imkansız bir seçim yapmaya mecbur bırakılır.

    Başrolleri yine Tris rolünde Shailene Woodley ve Dört rolünde Theo James üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda Naomi WattsJeff DanielsMiles TellerMaggie QAnsel ElgortJonny WestonBill Skarsgård,  ve Zoë Kravitz yer alıyor. Futüristik bir distopyayı anlatan filmin yönetmeni ise serinin 2. filmi Kuralsız'ın yönetmen koltuğunda oturmuş olan Robert Schwentke olacak. Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 filmi ülkemizde 11 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek. Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 2 ise ilk bölümden bir yıl sonra 9 Haziran 2017'de sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top