Hesabım
    Papa Francis Tarihte Bir İlki Gerçekleştiriyor!

    Ruhani lider Papa Francis "Beyond the Sun" filminde oynayacak!

    MASSIMO VALICCHIA/NURPHOTO/REX/SHUTTERSTOCK

    Dini içerikli bir film olan Beyond the Sun'da Papa Francis kendini canlandıracak. Papa Francis böylece tarihte ilk defa bir sinema filminde yer alan papa olma özelliğine erişecek.

    Ambi Pictures yapımı “Beyond the Sun” İncil'den uyarlanan bir aile macerası. Hristiyan dünyasının ruhani lideri Papa Francis yapımcılardan Hazreti İsa'nın öğretilerini çocuklarla buluşturan bir film istemişti. Ambi Pictures'ın eş kurucusu Andrea Iervolino ve Monika Bacardi'nin yapımcılığını üstlendiği filmin senaryosu Graciela Rodriguez tarafından yazıldı.

    Bu filmde yer aldığı için Papa Francis'e duyduğumuz minnettarlık ve heyecan sözlerle anlatılamaz" diyen Iervolino, "Bu yalnızca bir film değil, bir mesaj ve bu önemli ruhsal ve toplumsal mesajı iletmek için Papa'dan daha iyi kimi bulabilirsiniz?" diye konuştu. Bacardi ise, "Papa Francis'le çalışmak, mesajının önemini dünyaya bu film ile yayabilmek Andrea ve benim için büyük bir onur. Dahil olan herkesin gurur duyabileceği bir film yapıyoruz. Dünyanın her yerindeki aileler bu filmi izlediğinde sadece eğlenmeyecek, aynı zamanda duygulanacak" diye belirtti.

    Filmden elde edilecek olan gelir risk altındaki çocuk ve gençlerin korunması için çalışan Arjantinli sivil toplum kuruluşu El Alemendro ve Los Hogares de Cristo’ya bağışlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top