Hesabım
    As Sanat DVD'leri Raflara Çıktı!

    As Sanat bandrollü 4 film raflardaki yerini aldı.

    telegraph.co.uk

    Bu hafta raflarda As Sanat bandolü ile evde sinema keyfinizi arttırmak için 4 yeni DVD yerini alıyor.

    Ever After High

    Çocuklarla beraber keyifle izleyebileceğiniz animasyon filmi "Ever After High" DVD raflarındaki yerini aldı.

    Ever After High: Yılsonu Balosu

    Ünlü peri masalı kahramanları eğlenceli Bahar Festivali şenliğine hazırlanıyor! Büyük gün yaklaştıkça peri okulu etrafındaki gizem de artmaya başlar. Kahramanlar hayat akışlarının yazılı olduğu hikaye kitaplarında yazan kaderlerini sonsuza kadar değiştirmek için harekete geçerler.

    Ever After High: Bahar Festivali

    Yaklaşan Bahar Şenlikleri’ne hazır mısınız? Yemek yarışmaları, göz alıcı kıyafetler ve harika dekorlar eşliğinde heyecan fırtınası yaklaşıyor.

    Steve Jobs: Bilgisayarın içindeki Adam

    56 yaşındayken hayatını kaybeden Apple'ın kurucusu Steve Jobs'ın hayatını bu sefer Oscar ödüllü yönetmen Alex Gibney anlatıyor, Jobs'un alışılmışın dışındaki dehasını iğneleyici tarzda gösteren film, Silikon Vadisi’nin bugünlere geliş hikayesini ve Jobs’un mirası ile insanın bilgisayarla olan ilişkisini gözler önüne seriyor. Film Jobs’a en yakın kişilerin ağzından, onun hayatının ve kişiliğinin farklı taraflarını görmemize olanak sağlıyor.

    Bir Yeni Yıl Mucizesi

    Sevgi dolu bir eş ve iki çocuk babası olan Boyd oğluna hiç unutamayacağı bir yeni yıl yaşatmak ister. Ancak ufak bir sorun vardır, Boyd büyük bir hata yapmış ve oğluna aldığı hediyeleri evde unutmuştur. Şimdi dört saat uzaklıktaki evine tekrar gidip hediyeleri alması gerekmektedir. Bu macerada ona babası eşlik edecek ve ikili gün doğumuna kadar hediyeleri alıp geri dönmelerini gerektiren bir yolculuğa çıkacaktır. Tristram Shapeero'nun yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerinde Robin Williams, Lauren Graham ve Pierce Gagnon bulunuyor.

    Roger Waters The Wall

    Fikirlerini ve duygularını en etkili şekilde sanatına ve müziğine aktaran Roger Waters, savaş ve aile özlemi arasında hepinizin içini titretirken, dünya üzerindeki en unutulmaz rock müziği ziyafetini yaşatıyor. Efsanevi grup Pink Floyd'un üyesi Roger Waters’ın İstanbul’a da uğradığı ve 2010-2013 arasında gerçekleşen The Wall turnesine dair materyallerin yer aldığı belgeselin yönetmenliğini Roger Waters ve Sean Evans yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Huzurlarınızda The Wall'un Taptaze Fragmanı
    • BFI Londra Film Festivali'ni Steve Jobs Kapatacak!
    • Ölümünden 4 Yıl Sonra İki Farklı Steve Jobs!
    • Yepyeni Bir Steve Jobs Geliyor!
    • Steve Jobs'ın Anısına: Başarıyı Anlatan Filmler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top