Hesabım
    Mehmet Güreli'nin “Film Noir” Sergisi Açıldı!

    Sade Kolektif’in The Marmara Pera‘da düzenlediği üçüncü sergisi, 11 Şubat – 11 Mart 2016 tarihleri arasında Mehmet Güreli’nin yeni eserlerine ev sahipliği yapıyor.

    11 Şubat – 11 Mart 2016 tarihleri arasında Mehmet Güreli’nin yeni eserleri Sade Kolektif’in The Marmara Pera'da düzenlediği üçüncü sergisinde!

    Mehmet Güreli’nin resimlerinde, Film Noir detaylarını, bazen çizdiği karakterlerin gözlerinde, bazen ışıklar arasına saklanmış, bazen de yazılarda buluyoruz. Güreli’nin resimlerindeki kadınlar ve erkekler de kesinlikle bir karakteri temsil ediyor. Yazar, müzisyen, ressam ve yönetmen olarak tanıdığımız Mehmet Güreli'nin resimleri kendi alanında renkleri, çizimleri, ışıkları ve doğasıyla bambaşka bir dünyayı yansıtıyor.

    “Karşına bir resim koyduğunda resim hangi dönemi yansıtıyorsa sen de o çağa ait oluyorsun.” diyen Mehmet Güreli’nin uzun süredir gerçekleşek en kapsamlı sergisi olacak olan “Film Noir” 11 Şubat – 11 Mart tarihleri arasında ziyaretçileri düşünmeye davet edecek. Sergi, Salı gününden, Cumartesi gününe 11:00 - 17:30 arasında gezilebilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top