Hesabım
    Deadpool Box Office'i Salladı!

    ABD box office verileri açıklandı.

    ABD box office bu hafta geçen hafta hüküm süren animasyonun ezici üstünlüğüne son verdi, yeni zirve süper kahramanların oldu.

    Bu hafta box office listesinin galibi anti kahraman Deadpool oldu. Çenesi düşük Marvel karakterinin intikam savaşını sarkastik bir dille beyazperdeye yansıtan film vizyona girdiği ilk haftada 135 milyon dolarlık gişe ile rakiplerine fark attı. Listenin 2. sırasını ise geçen haftanın galibi olan, sevilen animasyon serisinin son halkası Kung Fu Panda 3 aldı. Sevimli dövüş sanatları ustası pandamızın vizyondaki 3. haftasında sinemalarda 19,6 milyon dolar hasılatı oldu. Listenin 3. sırasında ise vizyondaki ilk haftasını kutlayan Bekar Yaşam Kılavuzu yer aldı. Hollywood'un sevilen komedi yüzlerini bir araya getiren eğlenceli bekarlık filmi ilk haftasında 18,7 milyon dolar gişe yaptı.

    Listenin 4. filmi ise moda ikonları Derek ve Hansel'ı bir kez daha görme şansına eriştiğimiz Zoolander 2 oldu. Uzun bir aranın ardından sevilen yüzleri tekrar seyircilerle buluşturan devam filmi ilk haftasında 15,6 milyon dolar elde etti. Listenin 5. sırasında ise geçtiğimiz haftaya göre 1 sıra gerileyen Diriliş yer aldı. Leonardo Dicaprio'ya En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar umut ışığını bir kez daha yakan film haftasonunda 6,9 milyon dolar elde etti. Listenin 6. sırasını ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Yüce Sezar! aldı. Hollywood'un Altın Çağı'nı Coen kardeşler farkıyla anlatan film 2. haftasında 4 sıra gerileyerek 6,5 milyon dolar gişe yaptı. Listenin 7. sırasında ise vizyondaki 9. haftasını kutlayan Star Wars: Güç Uyanıyor yer aldı. Yönetmen koltuğunda bilim kurgu yapımlarının başarılı ismi JJ Abrams'ın oturduğu film 6,1 milyon dolar gişe yaparak geçtiğimiz haftaya göre 4 sıra geriledi. 

    Listenin 8. sırasını ise vizyondaki 2. haftasını kutlayan Aşkın Seçimi aldı. Teresa Palmer'lı romantik yapım haftasonunda 5,2 milyon dolar kazandı. Geçtiğimiz haftaya göre 3 sıra gerileyen romantik yapımı takiben ise komedi yapımı Ride Along 2 geldi. Yapım vizyondaki 5. haftasında 4,1 milyon dolar gişe elde etti. Porselen bir bebeğe bakıcılık yapmak için ıssız bir evde kapanıp kalan genç bir dadıyı temel alan korku yapımı Lanetli Çocuk ise son sırada gelerek 2,9 milyon dolar gişe yaptı.

    ABD gişe verileri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top