Hesabım
    Box Office'in Galibi Tekrar Şahan Oldu!

    Yerli box office rakamları açıklandı.

    boxofficeturkiye.com'daki verilere göre 19-21 Şubat haftasonunun yerli box office listesi yerli komedinin egemenliğini tekrar kutladı!

    Bu haftanın galibi vizyondaki ilk haftasını kutlayan yerli komedi Osman Pazarlama oldu. Şahan Gökbakar imzalı film haftasonunda 706.065 kişi ile rakiplerine büyük bir fark attı. Listenin 2. sırasındaki yapım ise Deadpool oldu. Çenesi düşük anti kahraman geçtiğimiz haftaya göre bir sıra gerilese de 190.333 seyirciye ulaşmayı başardı. Listenin 3. sırasını ise geçtiğimiz haftanın liste başı yapımı Dedemin Fişi aldı. BKM oyuncularının el emeği göz nuru komedisi 5. haftasonunda 67.685 seyirciye ulaştı. 

    Listenin 4. sırasındaki yerli yapım ise Yüksel Aksu imzalı Ege güzellemesi İftarlık Gazoz oldu. Yerli komedinin baş tacı Cem Yılmaz'ı başrolüne yerleştiren yapım 4. haftasında 61.162 seyirciyle buluştu. Listenin 5. sırasını ise yine vizyonun taze yapımlarından Dünyanın En Güzel Kokusu aldı. Vizyondaki 2. haftasını kutlayan romantik yapım 35.445 seyirciye ulaştı. Listenin 6. sırasında Bülent Üstün'ün ağzı bozuk kedisi Kötü Kedi Şerafettin yer aldı. Yetişkin animasyonu 3. haftasında 24.272 seyirciyle buluştu. Listenin 7. filmi ise vizyondaki ik haftasını kutlayan animasyon Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu oldu. Animasyon yapım ilk haftasında 19.594 seyirciyle buluştu.

    Listenin 8. sırasını ise Oscar törenine damgasını vuran Diriliş aldı. Leonardo DiCaprio'ya bir kez daha Oscar ümidi veren "hayatta kalma" filmi vizyondaki 5. haftasında 15.914 kişilik gişeye ulaştı. Kardeşim Benim de bu hafta 9. sırayı aldı. Başrollerini Murat BozBurak Özçivit ve Aslı Enver'in paylaştığı yapım 6. haftasında 15.753 seyirciye ulaştı. Listenin son sırasını ise yerli komedi Hep Yek aldı. Yerli mafya komedisi 10.110 seyirciye ulaştı.

    Bu haftaki box office gişe verileri için tıklayın!

    Ayı Kardeşler: Kurtarma Operas
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top