Hesabım
    Knight of Cups'tan Kamera Arkası Videosu!

    Christian Bale'in uzun yolculuğundaki kadın yol arkadaşları!

    Son olarak Aşkın İzleri filmiyle sinema salonlarını ziyaret eden, 1969'dan beri devam eden sinema hayatında beş uzun metrajlı filme imza atan ve 3 Oscar adaylığı kazanan Terrence Malick'in imzasını taşıyan Knight of Cups'tan kamera arkası videosu geldi.

    Knight of Cups'ta benliğini ve aşkı keşfetmeyi hedefleyen ve Los Angeles'tan Las Vegas boyunca seyahat eden bir yazarın yol boyunca karşılaştığı altı çekici kadınla ilişkisini seyircilerine anlatıyor. Yazar Rick gezip gördüğü egzotik yerlere rağmen içinde hala kardeşi (Bentley) ve babası (Dennehy) ile komplike ilişkileri üzerine sorunlar yaşıyor. Kendini bulmak için çıktığı bu yolculukta asi Della (Poots), eski doktor eşi Nancy (Blanchett), güzel model Helen (Pinto), geçmişte kalbini kırdığı Elizabeth (Portman), neşeli striptizci Karen (Palmer) ve masum Isabel (Lucas) kafası karışık kahramanımıza adım adım kendini kabullenmeyi öğretiyor.

    Filmin başrolünü kariyerine birçok kült filmi sığdıran Christian Bale üstlenirken, filmin oyuncu kadrosunda Cate BlanchettNatalie PortmanAntonio BanderasFreida PintoWes BentleyTeresa PalmerBrian DennehyIsabel Lucas ve Imogen Poots gibi sevilen yüzler bulunuyor. Film ABD'de bugünden itibaren vizyonda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top