Hesabım
    Nükleer Alaturka Destek Bekliyor!

    Yönetmen Can Candan, Türkiye’nin nükleer hikayelerine odaklanacağı yeni belgesel film projesi için destek bekliyor.

    Benim Çocuğum belgeseliyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan yönetmen Can Candan, Türkiye’nin nükleer hikayelerine odaklanacağı yeni belgesel film projesi Nükleer Alaturka’ya destek bekliyor.

    Yönetmen ve yapım ekibinin hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü bağımsız filme maddi destek sağlamak için fon toplama sitesi Indiegogo'da bir kampanya başlatıldı. Yönetmen Can Candan, kampanya sayesinde mümkün olduğunca çok insana ulaşmayı ve nükleer ile ilgili farkındalığı arttırmayı hedeflediklerini söylüyor. Ayrıca filmin ekibi herkesi belgesel projesinin yapım sürecine destek olarak bu projeyi sahiplenmeye davet ediyor. Nükleer Alaturka ile Türkiye’de nükleerin bazen sarsıcı, bazen trajikomik ve çoğu zaman da absürd tarihini anlatacak ilk uzun metraj belgesel filmi olmayı hedefliyor.

    Nükleer Alaturka, “nükleer hikâyeleri” gün yüzüne çıkararak farkındalık yaratma çabalarını güçlendirmek ve insanlara harekete geçme ilhamı vermek için yola çıkıyor. Belgeselin seyirci ile buluşma tarihi olarak ise 2018 yılı planlanıyor.

    Destek olmak için: igg.me/at/nuclearallaturca

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top