Hesabım
    Lütfü Emre Çiçek'in İlk Filmi Naciye, Bu Cuma Sinemalarda!

    Beyazperde.com'un başrol Derya Alabora ve yönetmen ile yaptığı röportajı izlediniz mi?

    Screamfest 2015'te dünya prömiyerini yaptıktan sonra 15. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde Türkiye prömiyerini yapan Naciye filminin başrol oyuncusu Derya Alabora ve yönetmen Lütfü Emre Çiçek Beyazperde.com mikrofonuna konuştu.

    Filmle ilgili konuşan senarist-yönetmen Lütfü Emre Çiçek ve Derya Alabora nasıl bir araya geldiklerini, filmin çekim sürecini ve Naciye karakterini anlattı. Naciye karakterine hayat veren Derya Alabora, filmin yönetmen Çiçek'in önceki kısa metrajlarını seyrettiğini ve filmin senaryosu kendisine geldiğinde filmin gerilimli yapısından çok etkilendiğini dile getirdi. Yönetmn Lütfü Emre Çiçek ise projeye başlama sürecine ve filmin çekim mekanlarına dair detayları paylaştı.   

    Lütfü Emre Çiçek senaryosunu yazıp yönetmenliğini de üstlendiği filmin kadrosunda Derya Alabora'nın yanı sıra genç oyuncular Esin HarveyGörkem Mertsöz yer alırken görüntü yönetmenliğini Kamil Satır üstlendi; filmin müziklerini ise Zafer Aslan yaptı. 

    Yurt dışında yaşayan yönetmenin ilk uzun metrajlı filmi olan Naciye bu Cuma günü Chantier dağımtıcılığında ve 37 lokasyonda seyircileriyle buluşacak. 

    Filmin seansları için tıklayın!

    Filmin eleştirisi için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top