Hesabım
    İstanbul Film Festivali’ne Geri Sayım Başladı!

    7-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek festival on ikinci kez izleyici ile buluşacak.

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından on ikinci kez AKBANK sponsorluğunda düzenlenen 35. İstanbul Film Festivali’ne geri sayım başladı. 7-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalin yıldızları, bu yıl da Akbank Galaları’nda buluşacak.

    İstanbul Film Festivali’nin en sevilen bölümlerinden Akbank Galaları’nda, yıldızları usta yönetmenlerle buluşturan ve sezonun merakla beklenen 10 filmin Türkiye’deki ilk gösterimleri gerçekleştirilecek. Akbank Galaları’nda bu yıl, Berlin Film Festivali’ni de açan Coen Kardeşler’in Yüce Sezar!’ından, ülkesinde tüm gişe rekorlarını kıran Arjantinli yönetmen ve aynı zamanda Uluslararası Altın Lale Yarışması Jüri Başkanı Pablo Trapero’nun Çete’sinden Fransız sinemasının ustalarından Claude Lelouch’un Bir Kadın Bir Erkek’ine kadar birbirinden ilginç, ödüllü, dikkat çekici yapım yer alıyor. Akbank Galaları’nın önce çıkan filmlerinden Jeff Nichols’ın Midnight Special adlı filmi ise festivalin aynı zamanda açılışını da yapacak.

    İKSV tarafından Akbank’ın desteğiyle 7-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek 35. İstanbul Film Festivali’nin programının tamamına, 14 Mart Pazartesi gününden itibaren film.iksv.org adresinden ulaşılabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top